duminică, 26 septembrie 2010

Scrisoaraea de recomandare

S.C. Bere Piatra Neamt S.A.
Piatra Neamt, Str. Izvorul, Nr. 45
Tel. 0251 58 38 66, Fax 58 38 68
www.bereneamtsa.ro

RECOMANDARE

Domnul Marian Petrescu a ocupat postul de Associate Manager in cadrul firmei noastre in perioada 15 aprilie 1997- 20 septembrie 2005, contribuind la mentinerea si dezvoltarea activitatii organizatiei.

Prinre responsabilitatile domnului Marian Petrescu se numarau conceperea strategiilor de comunicare si marketing, evaluarea periodica a activitatilor firmei, interventia in situatiile de urgenta si propunerea unor programe pentru atragerea simpatiei comunitatii si angajatilor. Domnul Marian Petrescu a dovedit tact si perseverenta in rezolvarea unor probleme de markeing mai vechi ale firmei si a contribuit in mare masura la crearea unui mediu intern unit si solid. Domnul Marian Petrescu a valorificat toate cunostintele sale dobandite in strainatate pentru a aduce Bere Craiova intre primii trei producatori de din tara.

Domnul Marian Petrescu si-a intrerupt activitatea in cadrul firmei noastre la data de 20 septembrie 2005 ca urmare a propriei sale decizii, cautand un post de conducere mai inalt si intr-un alt domeniu pentru a-si putea valorifica la maximum resursele creative.

Suntem siguri ca domnul Marian Petrescu isi va dovedi abilitatile si devotamentul si fata de dumneavoastra, aducandu-si aportul la evolutia organizatiei dumneavoastra.

Director executiv,
Stefan Anghelescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu