marți, 20 noiembrie 2012

SAMSUNG ES9

Stabilizare digitala a imaginii (DIS)
Calitatea fotografiilor dvs. poate fi afectata chiar si de cele mai mici miscari. Stabilizarea digitala a imaginii a camerei foto ES9 rezolva acest lucru. Stabilizarea digitala a imaginii va ofera imagini precise indiferent de conditii. Chiar daca este vorba de conditiile de lumina redusa, de zoom sau pur si simplu de tremuratul mainilor, fotografiile vor fi clare si uniforme. Lasati ES9 sa rezolve aceste probleme.
 
 Obtineti mai mult de la lentilele lui ES9, indiferent daca fotografiati un peisaj de neuitat sau o reuniune de gasca in jurul unei mese de restaurant.Prin utilizarea lentilei de precizie cu unghi larg de 27mm, cu zoom optic 4x,veti acoperi instantaneu o arie de vedere foarte extinsa.Acum, puteti captura amintiri pe scara larga de repere si peisaje, petrecerea intreaga de la o nunta si cel mai inalt zgarie-nori.
 
 Daca preferati fotografiile statice in locul filmelor, dar doriti sa aveti toate optiunile la indemana, ES9 este perfecta pentru dvs. Va veti bucura de inregistrari video 640 x 480 la 30 de cadre pe secunda. Puteti utiliza chiar si caracteristica de zoom optic de 4x pentru a realiza imagini de proximitate pline de stralucire. Iar cand situatia se complica, puteti intrerupe inregistrarea. Nu veti renunta la nimic, doar la o camera video in plus.
 
Optica
Zoom optic: 4x
Zoom digital: 3x
Expunere: +/- 2 EV in incrementi de 1/3 EV
Lentile:
4.8 - 19.2 mm (echivalent 35 mm: 27 - 108 mm)
Distanta de focalizare (macro):
Wide: 10 - 80 cm
Blitz integrat: Da
Distanta de focalizare (normal):
Wide: 80 cm - infinit
Diafragma: 2.9 - 6.5


Ecran/Vizor
Dimensiune ecran: 2.4 inch
Vizor: Nu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu